دیدار رئیس دانشگاه با مدیر و کارکنان هسته گزینش
دکتر دهقانی رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به مناسبت سالروز تاسیس نهاد گزینش روز دوشنبه 15 دی ماه با مدیر،اعضاء و همکاران هسته گزینش دانشگاه دیدار کردند.

دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه با حضور در هسته گزینش دانشگاه ضمن خسته نباشید و تبریک این روز به همکاران شاغل در این نهاد، گفت: دانشگاه را اجزای آن می سازد وگرنه دانشگاه به خودی خود عملکردی ندارد و عملکرد آن هاست که عملکرد دانشگاه را رقم می زند. هر قسمتی از دانشگاه اگر عملکرد آن به گونه ای باشد که در سطح کشور بدرخشد، آبرو  و اعتبار دانشگاه رقم می خورد.

رئیس دانشگاه ضمن تقدیر از عملکرد موفق هسته گزینش دانشگاه گفت: امیدوارم ان شاءالله همه ی کارکنان زحمتکش شاغل در این نهاد، موفق و موید باشند و در انجام وظایفشان به خوبی بدرخشند.

دکتر دهقانی در در پایان از تلاش ها و زحمت های مدیر هسته گزینش و همکاران این حوزه تشکر و قدردانی و برای یکایک این افراد آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

منبع:
هسته گزینش
تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/10/16
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت